Siirry sisältöön

Antti Laatikainen

Johtava konsultti, WithSecure

Antti Laatikainen on toiminut eri tehtävissä tietotekniikan, tietoturvan ja tietosuojan parissa parikymmentä vuotta. Erityisenä intohimon kohteena hänellä on lakisääteisten ja vaatimustenmukaisuuden vaatimusten tulkinta käytännön toimintaan, ja tietoteknisten ratkaisujen suunnittelu erityissuojattavan tiedon suojaamiseksi.

Laatikainen vastaa WithSecurella hallinnollisen tietoturvan ja PCI (luottokorttimaksamisen turvallisuuden) palveluista. Hän myös luennoi ja esiintyy mielellään erilaisissa alan tilaisuuksissa ja medioissa.

LinkedIn


Kimmo Rousku

Pääsihteeri, Digi- ja väestötietoviraston julkisen hallinnon digitaalisen turvallisuuden VAHTI-verkosto

Kimmo Rousku on digitalisaation, ICT- sekä turvallisuuden eri osa-alueiden asiantuntija, tietokirjailija ja (bio)hakkeri. Kimmolla on yli 30 vuoden ura niin ICT-palvelutuotannon kuin digi- ja kyberturvallisuuden asiantuntija- ja johtamistehtävissä, joista viimeiset vajaat 30 vuotta hän on toiminut valtionhallinnossa.

LinkedIn


Pia Satopää

Lehtori, Turun ammattikorkeakoulu

Pia Satopää on pitkän linjan tieto- ja kyberturvallisuuden moniottelija lähes 20 vuoden kokemuksella eri tehtävistä maanpuolustuksen parissa. Mielenkiinnon kohteena hänellä on tietoturvakulttuurin kehittäminen erityisesti uhka- ja riskitietoisuuden sekä osaamisen kehittämisen avulla ja miten tätä kautta voidaan varmistaa toiminnan jatkuvuus.

Satopää korostaa työssään eri sidosryhmien ja viranomaisten välistä sisäistä ja ulkoista verkostoitumista. Nykyisessä tehtävässään kyberturvallisuuden lehtorina hän pitää erityisen tärkeänä osaamisen jalkauttamista organisaatioihin. Tieto- ja kyberturvallisuus tehdään yhdessä!

LinkedIn


Valtteri Vuorisalo

Julkishallinnon ja turvallisuustoimialayksikön johtaja, Fujitsu

Kansallisen turvallisuuden ja turvallisuuspolitiikan työelämäprofessori, Tampereen Yliopisto

Vanhempi vieraileva tutkija, King’s College Londonin sotatieteen laitos

Maapuolustuksen tieteellisen neuvottelukunnan (MATINE) jäsen

Vuorisalon tutkimuksen keskiössä on erityisesti suorituskykyjen siirtyminen datakeskeisyyteen ja miten tämä synnyttää uusia toteutus-, yhteistyö-, ja varautumismalleja.